Maaltijdsalade met avocado-olie

Print Friendly, PDF & Email

Ingrediënten (6 personen):
– 6 tomaten, in grove stukken gesneden
– 2 komkommers, in grove stukken gesneden
– 4 radijsjes, in dunne plakken
– 1 lente-ui, in dunne ringetjes
– 1 el gehakte bladpeterselie
– Grinfeld’s avocado-olie
– sap van een halve citroen
– zout en vers gemalen peper
– 1 ons Feta-kaas, in blokjes
– 1 klein Ciabattabrood

Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de Ciabatta in dunne plakken. Sprenkel er avocado-olie over en rooster in de oven, tot de broodjes aan beide kanten goudbruin zijn. Haal uit de oven en breek de toast in grove stukken.
Vermeng alle ingrediënten op de Feta na, met 1 el Grinfeld’s avocado-olie in een schaal en strooi er uiteindelijk de Feta over heen. Voeg eventueel nog wat peper toe.